JAVER on uusi trendikäs mallisto Ibizalta. Näitä kenkiä voi kuvailla vain kolmella sanalla – mukava, tyylikäs ja muodikas. Kirkkaiden värien runsas kirjo, suuri kokovalikoima (19-46), vähäisen huollon tarve, hajustettu kumipohja ihanalla makeisen tuoksulla – kaikki tämä tekee JAVER:sta myyntihitin ympäri maailman.

JAVER sopii kaikkeen – yökerhossa käyntiin tai kävelylle ystävän kanssa. Kaikenikäiset – lapset, alakoululaiset, äidit ja isät, jopa isovanhemmat, kaikki käyttävät JAVER:ita ja tästä kaikesta kiitos laajalle värivalikoimalle ja mukavuudelle.

JAVER syntyi 80-luvun lopussa kenkiä valmistavan perheyrityksen Arnedon toimesta. Mukavan tuntuisten materiaalien ja saumojen sekä joustavan pohjan ansiosta, joka on tarkoitettu mukavaan ja reippaaseen kävelyyn, JAVER sai jalansijan purjehdusharrastajien keskuudessa Kataloniassa ja Baleaarien saarilla.

90-luvulla JAVER vakiinnutti asemansa Ibizalla, missä kengistä tuli paikallisten boheemien, katutaiteilijoiden, artistien, rocktähtien sekä mallien korvaamaton asuste. He auttoivat luomaan saarelle trendin, jonka ansiosta JAVER:t tulivat myöhemmin ”Ibizan virallisiksi jalkineiksi”! Kaikki tämä edisti espanjalaisen tuotannon laajenemista ja johti siihen, että Lontoossa syntyi buumi ja JAVER:sta tuli kansainvälinen ilmiö. Suosittujen aikakausilehtien stylistit, bloggaajat, mallit, näyttelijät – kukaan ei epäröi näiden kenkien ympärivuotista tarvetta.

Joten 25 vuotta myöhemmin, JAVER valloitti koko maailman ja nyt ne kuuluvat ”must have” -listalle – muodikkaat ja mukavat jalkineet kaiken ikäisille, kyseessä ei ole enää pelkät rantasandaalit vaan tarjolla on paljon erilaisia malleja.

Vuonna 2014 JAVER pääsi tunnetun kilpailun ”Drapers Footwear & Accesories Award” finaaliin. JAVER brändi kuuluu maailman suurimpien pääkaupunkien (Lontoo, New York, Tokio, Dubai ja muut) muotiin sekä laajenee edelleen, jalkineita myydään jo yli 44 maassa. Pelkästään Yhdysvalloissa myydään yli 2 miljoonaa JAVER-paria vuodessa! Nyt JAVER on tullut Suomeen ja olemme varmoja, että myös täällä näiden jalkineiden suosio tulee räjähtämään!